Babysang


Vel møtt til babysang onsdager kl. 11.00 på Høvik menighetshus. Det blir sang, lek og prat.

Baby løftet opp, smilende

Er du hjemme med små barn? Velkommen til en stund med sang, kos og fine avbrekk i hverdagen!

Babysang er et tilbud til alle babyer med foresatte. Du kan komme når du selv føler at du er klar for det. Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen. Vi synger sanger og leker med regler. Noen kjente og kanskje lærer du noen nye. Vi synger med de stemmene vi er utrustet med. I ditt barns verden er din stemme den viktigste og vakreste som finnes.

For dere som nå er hjemme i barselpermisjon kan babysang være en god måte å treffe andre i nærmiljøet som også er hjemme med sine babyer. Det er gratis å delta og ingen påmelding.

Babysang er hver onsdag på Høvik menighetshus kl. 11.00 (bortsett fra uke 8/ 21. februar og uke 13/27. mars). Merk også at vi er på Henie Onstad Dagsenter en gang i måneden, i samme tidsrom. Denne våren er det 24. jan., 28. feb., 20. mars, 24. april og 29. mai. Siste babysang før sommeren er 12. juni! Selve sangstunden varer ca 30 min. Etterpå er du velkommen til å spise matpakkelunsj sammen med alle sammen. Vi stiller med kaffe og te.

Sammen gjør vi samlingene trygge ved å holde avstand, god hånd- og hostehygiene og at vi holder oss hjemme når vi er syke. 

Varmt velkommen!


Lurer du på noe? Ta kontakt med menighetspedagog Sigrid Eline, sa645@kirken.no / 40 44 21 78

Tilbake