Middag for alle og småbarnssang

Vel møtt til hyggelig middag og en god prat over kaffe/tekoppen torsdag kl. 17.00 på menighetshuset.

For dem som ofte spiser middag alene, er det koselig å spise sammen med noen. For travle småbarnsfamilier er det godt å komme til dekket bord og slippe oppvasken etterpå. Og for oss alle er det godt med god mat og hyggelig selskap!

Torsdager serveres middag i Høvik menighetshus kl. 17.00 fra 1. september til 1. desember (bortsett fra 6. oktober, pga høstferie)

Pris: Kr. 40,- pr pers (maks kr. 150,- per familie) Betaling via Vipps.

Kl. 17.40-18.00 er det småbarnssang i menighetssalen. Dette passer godt for barn 1-5 år. Les mer om tilbudet her.

Vær velkommen, store og små, gamle og unge!

Lurer du på noe, eller kanskje har lyst til å hjelpe til med middag en gang i ny og ne? Kontakt menighetspedagog Sigrid Eline på epost sa645@kirken.no