Julegrantenning på Høvik

Velkommen til felles måltid og tenning av julegran!

Lørdag 26. november inviterer vi til den årlige julegrantenningen.

Program:
Fra klokken 16.00: Vi begynner så smått med pepperkaker, gløgg og sjokolade i menighetssalen (Høvik bibliotek er stengt for oppussing, derfor har vi flyttet dette en etasje opp!) Små og store kan delta på quiz og gjettekonkurranse. Speideren har trivelige bålpanner ute og serverer S'mores.

Kl. 17.00:
Vi serverer nydelig suppe og pølser til små og store i menighetssalen. Kaffe, te og pepperkaker. (Middagen er gave til lokalmiljøet fra Meny Høvik.)

Kl. 17.45:
Julemusikk og julesang ved Høvik Verk skolekorps og Høvik Superkids i menighetssalen. Hilsen fra Lisbeth Hammer Krogh.

Kl. 18.00:
Vi går samlet ned til det store treet i bakken. Ordføreren tenner julegrana i år!

Denne trivelige førjulssamlingen som vi arrangerer for fjerde gang i et samarbeid mellom:
Høvik menighet, Høvik vel, Blommenholm vel, Høvik verk vel, Fagerstrand vel, Høvik verk speidergruppe, Høvik verk skolekorps, Høvik bibliotek, Høvik biblioteks venner.