Julemysteriet med årets 5-åringer

I advent inviterer vi dere til å bli med på tre samlinger i advent med forberedelser til det store julemysteriet.

I advent inviterer vi deg til å bli med på forberedelsene til det store julemysteriet.

De tre første mandagene i advent inviterer vi de som blir 5 år i år, og familien, til å bli med på forberedelsene til det store julemysteriet. I kirken er adventstiden lilla. Vi skal få utforske hvorfor advent er en forberedelsestid. Hva er det vi forbereder oss til?

Vi begynner hver samling kl. 17.00 med middag sammen, før vi skal høre og gjøre fortellinger med profeter, gjetere, engler og de tre vise menn. Det blir tid for undring og fest. Vi er ferdig ca kl. 18.30.

Samlingene er gratis å delta på. Vi ønsker at barna har med seg en voksen på samlingene. Kan dere ikke selv, spør gjerne en fadder, tante, onkel eller besteforeldre. Søsken er også velkommen til å delta. Kom gjerne hele familien.

Gi oss beskjed om du eller barnet har allergier eller andre behov for tilrettelegging.

I tillegg inviterer vi til juleteater ”Bygda som glemte at det var jul”, 1. desember. Grøt fra kl 17.00 og teater fra 17.30. Det passer for barn opp til 6 år. Vel møtt!

Meld dere på innen 22. november ved å trykke HER og følge påmeldingsskjema.

Velkommen!

Ta kontakt med Sigrid Eline om det er noe du lurer på: sa645@kirken.no eller 40 44 21 78

Foto: Bo Mathisen - kirken.no