Julemysteriet med 5-åringene

I advent inviterer vi deg til å bli med på forberedelsene til det store julemysteriet.

De tre første mandagene i advent inviterer vi deg som blir 5 år i år til å bli med på forberedelsene til det store julemysteriet. I kirken er adventstiden lilla. Du skal få utforske hvorfor er en forberedelsestid. Hva er det vi forbereder oss til?

Vi begynner hver samling kl. 17.00 med middag sammen, før vi skal høre og gjøre fortellinger med profeter, gjetere, engler og de tre vise menn. Det blir tid for undring og fest. Vi er ferdig ca kl. 18.30.

Samlingene er gratis å delta på. Vi ønsker at barna har med seg en voksen på samlingene. Kan dere ikke selv, spør gjerne en fadder, tante, onkel eller besteforeldre. Søsken er også velkommen til å delta.

Gi oss beskjed om du eller barnet har allergier eller andre behov for tilrettelegging.

Meld dere på innen 23. november ved å trykke HER og følge påmeldingsskjema.

Velkommen!

Ta kontakt med Sigrid Eline om det er noe du lurer på: sa645@kirken.no eller 40 44 21 78

Foto: Bo Mathisen - kirken.no