Bli fast giver - skap forutsigbarhet

Liker du det som skjer i menigheten? Som fast giver er du med å skape kontinuerlig og forutsigbart arbeid og muligheter for menigheten.

Vi trenger hverandres støtte, omsorg og engasjement!

Faste givere som støtter menigheten økonomisk, gir oss blant annet mulighet til å opprettholde aktiviteter for barn og unge.

Bli fast giver

Du trenger BankID og registrerer enkelt beløp via AvtaleStraks.

Hvordan vokser gavene til givertjenesten?
Den som er registrert giver får skattefradrag for beløpet.
Det betyr at 28 % av beløpet føres tilbake ved skatteavregningen.
Du kan da gjerne gi ca 30 % mer enn ved ofring.

Det betyr:
• En avtalt gave på 200 kr pr mnd (2.400 kr pr år) til et ungdomsprosjekt i Helgerud menighet kan dermed bety at du gir kr 1.728 netto etter skatt
• Staten gir kr 672

Skattefritak: Samlet beløp over kr. 500,- (pr. år) til samme mottaker, kan trekkes av på skatten. Maksimalt fradrag i 2020 er kr. 50.000.

Gi en enkeltgave

Send det beløpet du ønsker til Høvik menighets bankkonto: 1627.32.14759. Merk overføringen «gave».

Har du spørsmål angående givertjenesten eller om hvordan det fungerer i praksis, er du alltid velkommen til å kontakte kirkeforvalter Birgit Wirgenes på telefon 40442152 eller epost, eller menighetskontoret.