Utdeling av 4-årsbok

Har du en 4-åring i hus? Da er det lurt å sjekke om invitasjonen ligger i postkassen.

Søndag 17. oktober er det tid for samling og utdeling av bok til årets 4-åringer, og det er på tide å sjekke postkassen for invitasjon.

Aller først er det gudstjeneste for små og store i Høvik kirke kl. 11.00. Her vil 4-åringene få utdelt hver sin bok.

Etter gudstjenesten skal vi ha en liten samling i kirken hvor vi synger sammen, blir bedre kjent med boka dere har fått og den fine kirken vår. Samlingen er ferdig til kl 13.00.

Det er gratis å delta.

Meld på deg og din 4-åring her, innen 15. oktober.

Vi følger smittevernveilederen for den norske kirke, kort summert: Vi tar vare på hverandre ved å holde avstand, vi vasker hendene og vi er hjemme når vi har symptomer eller er syke.

Spørsmål? Kontakt menighetspedagog Sigrid Eline på sa645@kirken.no eller tlf.: 40 44 21 78

VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG!